Andrés Jägarliv - en del av jagarliv.com

Andrés Jägarliv - en del av jagarliv.com

En mässdag med JAKTIA VÄXJÖ!

JaktPosted by André Åkerström Wed, September 25, 2013 20:58:57
Jägarliv fick en bra kick-start på denna jaktsäsong. Under lördagen blev vi inbjudna att delta på en mässa som arrangerades av Jaktia Växjö. Jägarliv var där i from av Zebastian och jag. Vi pratade jägarliv med besökarna och grillade korv som Jaktia bjöd på.Dagen var otroligt lyckad. Det var kopiöst med folk som alla ville ta del av Jaktias erbjudanden denna dag. Mässan är ett årligt förekommande fenomen som har växt från år till år. Under mässan 2013 så var det flertalet återförsäljare närvarande som visade sina senaste produkter och hade bra priser, dagen till ära. Bland annat kunde ni träffa light force, Halla foder, vapenåterförsäljare och många fler.


Dagen pågick från 10-16 och det var en strid ström av besökare under hela dagen. När dagen var till ända så hade man kramp både i käken och i skrattmusklerna.

Vi på Jägarliv fick väldigt god respons på det arbetet vi utfört hittills, många kom fram och pratade med oss om vad allt från hemsida till Facebook-forum har att erbjuda.


Vi hoppas att detta kan bli en årlig kick-off på jaktsäsongen kommande år framöver.

Ska ni boka ett datum nästa år så boka in mässan Jaktia Växjö erbjuder.

När vi spenderat en hel dag i en jaktbutik så kunde varken Zebastian eller jag stå emot trycket, vi hadlade på oss lite artiklar inför löshundsjakten.


Nu är det bara några få dagar kvar innan julafton 1 oktober. Jag kommer redan smygstarta med en jaktdag efter vildsvin kommande Söndag. Ni har en rapport att vänta från den jakten. :)Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.