Andrés Jägarliv - en del av jagarliv.com

Andrés Jägarliv - en del av jagarliv.com

Ljuva Jägarliv!

JaktPosted by André Åkerström Tue, September 10, 2013 11:43:17
Jägarliv är ett fenomen svenska jägarkåren är i behov av. Jägarliv ger vanliga jägare möjligheten att dela med sig av deras jägarliv och inspirera övriga att prova på nya jaktmetoder, nya viltvårdsåtgärder eller skapa nya kontakter.

Responsen från er medlemmar har varit gedigen. På 6 månader har forumet jägarliv växt från enbart mina jaktvänner till över 4000 medlemmar från hela norden. Detta betyder att forumet besitter erfarenheter och kunskaper som rör alla typer av jakter, efter samtliga vilt i hela norden. Det kunskaps och erfarenhetsutbyte som detta innebär skall vi vara rädda om. Utan er medlemmar är Jägarliv bara luft. Det är vi tillsammans som bygger Jägarliv och bestämmer hur detta skall utvecklas.

Utvecklingen av jägarliv har senaste månaderna utförts i det tysta. Nedan följer en liten sammanfattning av vad som har hänt och vad som är på gång.

* Jägarliv arbetar med att hitta inspiratörer som skall få möjlighet att blogga om sina jägarliv på hemsidan. I dagsläget har vi 5 bloggare som lever synnerligen intressanta Jägarliv och kommer att dela med sig av dessa. Ta chansen att inspireras av dessa människor.

* Jägarliv har fått en egen webbdesigner som heter My Hansson. Hon är en skicklig designer som kommer att hålla hemsidan levande och även blogga om hur hon lever sitt jägarliv med allt från yrkesutförande till fritid.

* Jägarliv håller på att utveckla produkter med allt från kläder och klistermärken som erkänner att just du lever ett Jägarliv. Desa går att beställa i vår webbshop.

* Jägarliv är i full gång att spela in inspirerande jaktfilmer. En mycket kort film om skyddsjakt finns nu på hemsidan och många fler projekt är på gång.

* Jägarliv har ständigt tävlingar där man kan vinna fina produkter och ibland även jakttillfällen.

Som ni ser har vi mycket på gång. Jag vill avsluta mitt första blogginlägg genom att uppmana er medlemmar att skicka in era idéer hur Jägarliv skall utvecklas i framtiden. Tillsammans bygger vi Jägarliv.

Hör av er till: andre@jagarliv.com


Solen går upp för www.jagarliv.com